top of page

Entrades Blog

CALENDARI REPTES #femsalutdn

     Repte               

Data Inici       

Objectiu                              

Preu           

Inscripció           

#femsalutdn Abril24

15/04/2024

Detox Primavera Vital

50,00€

  • Writer's pictureMarta Miguel

Els beneficis de la quinoa

Updated: Mar 28, 2020

La quinoa és considerat un súper aliment que hauriem de tenir implementat de manera rutinària en la nostra dieta perquè ajuda a millorar el rendiment físic, l’ansietat o els nivells de colesterol.


Beneficis de la quinoa


  • Excel·lent per a esportistes

L’alt contingut en proteïnes i hidrats de carboni d’absorció ràpida (imprescindibles per guanyar massa muscular) i el baix contingut en greixos fa que sigui un aliment molt valuós per a persones esportistes. En proporció, pot arribar a tenir fins i tot més hidrats que la pasta.


  • Ajuda a controlar els nivells de colesterol

La quinoa ajuda a regular els nivells de colesterol i és molt recomanable per a persones que pateixen sobrepès. Els seus àcids omega 3 i omega 6 protegeixen de malalties cardíaques, ajuda a disminuir el colesterol i té propietats antiinflamatòries.


  • Millora la digestió

La quinoa aporta diferents beneficis per millorar la teva digestió. Per una banda, és una font de proteïnes que, comparada amb la carn, és molt més fàcil de digerir. Per altra banda, l’aportació de fibra ajuda amb els possibles problemes d’estrenyiment i, una altre dada important, és que conté treonina, un dels aminoàcids que ajuden a desintoxicar el fetge, perfecte per si has pres una copa de més la nit anterior.

35 views

Recent Posts

See All

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page