top of page

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

La visita a aquest lloc web no implica que l'usuari estigui obligat a facilitar cap informació. En el cas que l'usuari faciliti alguna informació de caràcter personal, les dades recollides en aquest lloc web seran tractats de manera lleial i lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, General de Protecció de Dades (RGPD) i altra normativa aplicable.

En compliment del que es disposa en l'article 13 del RGPD t'informem del següent:

 

RESPONSABLE

Marta Miguel da Silva (d'ara en endavant, DN)

C/ Torres Amat 10 1er - 08650 Sallent

Telèfon: 93 837 09 02

WhatsApp. Business: +34 666 51 96 61

 

QUÈ FEM AMB LES TEVES DADES?


La principal finalitat d'aquest tractament és la gestió dels usuaris registrats en la nostra web, així com l'enviament de publicitat relativa als productes i serveis comercialitzats per DN o per a l'enviament de publicitat, descomptes i promocions de productes i serveis d'altres entitats.
DN assegura la confidencialitat de les dades aportades i garanteix que, en cap cas, seran cedides per a cap altre ús sense mediar consentiment previ i exprés dels nostres usuaris. Només li demanarem aquelles dades necessàries per a la prestació del servei requerit i únicament seran emprades per a aquesta finalitat.

- Apartat "Subscriure'm", Blog" o "Instagram"
L'e-mail facilitat, si s'escau,  serà objecte de tractament per part de DN amb la finalitat d'enviar un butlletí informatiu, o accedir per missatgeria a contactar amb vostè. 

- Accions de Marketing
DN podrà utilitzar aquestes dades per a informar sobre futures promocions, ofertes i altres accions comercials en els casos en els quals Vostè sigui ja client o si no ho és, quan Vostè ens hagi proporcionat el seu consentiment en el corresponent apartat.

- Apartat "Formulari de Contacte"
Recollirem dades amb la finalitat de gestionar el centre de suport de DNi el contacte amb el client via tiquet a fi de poder atendre la seva petició.

 

BASE JURÍDICA DELS TRACTAMENTS

Per a l'enviament d'informació comercial basarem el tractament en el seu consentiment encara que si Vostè ja és client podrem enviar-li informació sobre productes similars proporcionant-li sempre un mitjà senzill i gratuït per a donar-se de baixa.

El consentiment aquí prestat pel Titular per a comunicació de dades a tercers té caràcter revocable en tot moment, sense efectes retroactius.

 

DESTINATARIS

Amb motiu de la seva interacció les seves dades poden ser comunicats als següents destinataris:

  • Entitats bancàries per al pagament les compres mitjançant targeta.

  • A l'Oficina de consumidors i usuaris en cas d'existir alguna reclamació.

  • Als fabricants, Proveïdors o agents de la cadena i a aquelles empreses, com transportistes, que puguin tenir encarregat l'enviament als clients de les comandes o productes corresponents. Aquests destinataris poden estar situats dins del territori espanyol com fora d'aquest, en funció del producte i/o servei adquirit.

  • En els supòsits legalment establerts, com és el cas de les Forces i Cossos de Seguretat.

  • A les administracions públiques a les quals hàgim de facilitar informació amb motiu del compliment de les nostres obligacions legals.

Per a la gestió de la plataforma Web, DN té contractat el servei a l'empresa Wix.

Per a l'enviament de newsletters o butlletins de notícies és possible que utilitzem una eina externa a la propietat de l'empresa. En aquest cas, és possible que utilitzem l'eina Mailchimp que pertany a la companyia estatunidenca The Rocket Science Group, LLC. Per tant, estaríem davant una transferència internacional de les seves dades per a prestar únicament aquest servei. Pots trobar informació sobre aquesta companyia i la seva política de privacitat en https://mailchimp.com/legal/. A més, aquesta companyia es troba adherida al protocol Privacy Shield que permet les transferències internacionals de dades entre la Unió Europea i els Estats Units.

L'ús de Mailchimp no és una cessió de dades, sinó que les dades només s'usaran per aquesta plataforma única i exclusivament per a remetre els butlletins i sempre amb el seu consentiment.

DN assegura la confidencialitat de les dades aportades i garanteix que, en cap cas, seran cedits per a cap altre ús sense mediar consentiment previ i exprés dels nostres clients. Només li demanarem aquelles dades necessàries per a la prestació del servei requerit i únicament seran emprats per a aquesta fi.

 

DRETS DELS INTERESSATS

L'interessat té els següents drets:

  • Podrà sol·licitar informació sobre les dades de caràcter personal emmagatzemades que el concerneixin (accés)

  • Podrà sol·licitar que es corregeixi la inexactitud de les seves dades personals. (rectificació)

  • Podrà sol·licitar l'eliminació o limitació del tractament de les seves dades personals. (supressió i limitació)

  • També podrà sol·licitar que se li posin a disposició les seves dades personals en un format estructurat, corrent i de lectura mecànica.(portabilitat)

Per a això haurà de dirigir-se per escrit adjuntant una còpia del DNI o document que l' identifiqui, a l'adreça de DN, – C/ Torres Amat, 10, de Sallent (Barcelona), o també a través del nostre formulari o al correu electrònic marta@dieteticanutricio.com.

L'interessat també té dret a presentar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades (Agència Espanyola de Protecció de Dades). No obstant això, qualsevol qüestió relacionada amb les dades, el convidem a contactar amb nosaltres per a solucionar-la.

 

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES

Hem designat un delegat de protecció de dades (DPO) per a qualsevol qüestió relacionada amb les seves dades personals. Pot contactar-hi a través de l'adreça d'email: marta@dieteticanutricio.com

 

QUALITAT DE LES DADES

Els usuaris hauran de garantir la veracitat, exactitud, autenticitat i vigència de les dades de caràcter personal que hagin estat recollides.

 

PROTECCIÓ DELS MENORS

No recollim dades personals de menors. És responsabilitat del pare/mare/tutor legal vetllar per per a la privacitat dels menors, fent tot el possible per a assegurar que han autoritzat la recollida i l'ús de les dades personals del mateix.

 

XARXES SOCIALS

A través de la nostra pàgina web possiblement pugui accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, Youtube o qualsevol altra plataforma de xarxes socials que es consideri agregar, d'accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l'usuari pot registrar-se i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, promocions, i accedir també a fotos i vídeos. Els usuaris d'aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la web www.dieteticanutricio.com , de www.dieteticaonline.com, DN o de qualsevol altre domini sota la propietat de MARTA MIGUEL DA SILVA i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter, Instagram, Youtube o la xarxa o plataforma social que es consideri incloure en cada moment.. Marta Miguel da Silva (DN) no és titular de les xarxes socials.

bottom of page